O nama

RAZVIJAMO SE I RASTEMO RAZVIJAJUĆI VAŠE POSLOVE I ŠTITEĆI VAŠE INTERESE I VAŠA PRAVA

O nama

Advokati

beograd

advokatska zajednica desetak advokata profesionalaca od kojih najiskusniji imaju dvadeset godina profesionalnog bavljenja advokaturom, dok mlađane kolege imaju tri ili više godina iskustva u advokaturi. Ova advokatska zajednica nastala je okupljanjem troje advokata Nenadovic, Popovic i Zigic kojima se pridružuju mlađi partneri i saradnici koji imaju iskustva i veštine iz pojedinih pravnih oblasti. Objedinjujemo znanja i dugogodišnja iskustva stečena pred sudovima i drugim državnim organima u Republici Srbiji, i to znanja i praksu iz svih pravnih oblasti.

Naši advokati poseduju znanja i veštine iz svih grana prava. Iskustva iz pravosuđa, uprave, poslovanja, trgovanja i uslužnih delatnosti. U svakodnevnom radu, u rešavanju pravnih i poslovnih problema pomažu nam saradnici specijalisti za pojedine oblasti, poput porskih, IT, ekoloških i drugih eksperata.

 

Pročitaj još

3

Šta radimo

 

Pružamo tradicionalne, ali i inovativne advokatske usluge. Pravnu pomoć i usluge zastupanja u privrednim, parničnim, krivičnim sudskim postupcima, prekršajnim, poreskim i carinskim postupcima, kao i druge poslovno ekonomske usluge i rešenja. Pružamo sve advokatsko, pravne i stručne usluge iz oblasti nekretnina i investiranja, pravnu pomoć iz oblasti zaštite životne sredine, zaštite intelektualne svojine, te rešavamo sve dileme i probleme iz oblasti porodično pravnih i naslednih odnosa, kao i drugih grana prava.

Naši klijenti su privredna društva domaća i strana, kako porodične male kompanije, tako i one srednje, veće, ali i korporacije. Klijenti su nam i strana predstavništva, domaća ili strana udruženja, organizacije, preduzetnici, kao i fizička lica, pojedinci. I to ne samo domaći građani, već i stranci koji dolaze u Republiku Srbiju ili su već došli i potrebna im je usluga obezbeđivanja boravka privremenog ili trajnog, zapošljavanje, radne vize i druge pravne usluge.

Svakom klijentu posvećujemo maksimalnu pažnju i vreme, dajemo najbolje savete i pravno poslovna rešenja. U našem radu i svakodnevnim kontaktima sa klijentima rukovodimo se principima poslovnosti, profesionalnosti, posvećenosti i razumevanjem za potrebe i želje klijenata. Klijent uvek zaslužuje pažnju, poštovanje i razumevanje. Od nas to i dobija, pored stručnosti, profesionalnosti i vrhunskih advokatskih usluga.

Delokrug naših usluga

\

Poresko pravo

\

Poslovno i radno pravo

\

Nekretnine i investicije

\

Krivično i prekršajno pravo

\

Pravo zaštite životne sredine

\

IT pravo

\

Nasledno i porodično pravo

\

Zaštita intelektualne svojine

\

Upravno i ustavno pravo

Pošaljite nam pitanje

advokati@advokati-beograd.org

065 924 34 34

Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 10

Drinčićeva 29

Balkanska 35

Svakog radnog dana od 9 do 19 časova